Αρχική σελίδα
Έναρξη σάρωσης με το EPSON Creativity Suite

Όταν κάνετε σάρωση με το EPSON Creativity Suite, πρώτα σαρώνετε και αποθηκεύετε το αρχείο εικόνας χρησιμοποιώντας το EPSON File Manager. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τις υπόλοιπες επιλογές έργου του παραθύρου του EPSON File Manager για να τροποποιήσετε, να εκτυπώσετε, να επισυνάψετε ή να εισαγάγετε αρχεία εικόνας.

Κάντε μία από τις ακόλουθες ενέργειες για να ξεκινήσετε το EPSON File Manager:

    Windows: Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο EPSON File Manager της επιφάνειας εργασίας σας.

    Ή επιλέξτε Start [Έναρξη] > Programs [Προγράμματα] ή All Programs [Όλα τα προγράμματα] > EPSON Creativity Suite > EPSON File Manager.

    Mac OS X: Ανοίξτε τα ντοσιέ Applications [Εφαρμογές] > EPSON > Creativity Suite > File Manager και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο EPSON File Manager for X.

    Εμφανίζεται ένα παράθυρο για να δηλώσετε εάν θέλετε να εμφανιστούν οι οδηγίες του προγράμματος.

Εάν θέλετε να προβάλετε τις οδηγίες του προγράμματος, κάντε κλικ στο κουμπί Next και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.


Σημείωση:

Για να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του παραθύρου οδηγιών για το πρόγραμμα, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Do Not Show Next Time.

    Εμφανίζεται το παράθυρο του EPSON File Manager:

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του σαρωτή στην περιοχή Load Photos που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία. Εμφανίζεται το παράθυρο του EPSON Scan.

Εάν το πλαίσιο Mode [Λειτουργία] στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του EPSON Scan έχει οριστεί σε Full Auto Mode [Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία], κάντε κλικ στο κουμπί Scan [Σάρωση]. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των καταλληλότερων ρυθμίσεων, ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση της λειτουργίας Full Auto Mode [Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία].)

    Εάν το πλαίσιο Mode [Λειτουργία] έχει οριστεί σε Home Mode [Βασική λειτουργία] ή Professional Mode [Επαγγελματική λειτουργία], ανατρέξτε στην ενότητα Επιλογή βασικών ρυθμίσεων, για οδηγίες.


Σημείωση:

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη λειτουργία σάρωσης, ανατρέξτε στην ενότητα Αλλαγή της λειτουργίας σάρωσης.

Εμφανίζεται το παράθυρο File Save Settings [Ρυθμίσεις αποθήκευσης αρχείου]. Για οδηγίες σχετικά με την ενεργοποίηση επιλογών, ανατρέξτε στην ενότητα Επιλογή ρυθμίσεων αποθήκευσης αρχείων.

Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των ρυθμίσεων αποθήκευσης αρχείου, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Η εικόνα σας σαρώνεται, αποθηκεύεται στην καθορισμένη μορφή και θέση και εμφανίζεται ως μικρογραφία στο παράθυρο του EPSON File Manager. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Ολοκλήρωση της σάρωσης.