Gelişmiş Tarama / Düğmeleri Kullanarak Tarama
Scan for Web Düğmesini Kullanma
Bir görüntüyü tarayıp sonra da EPSON'un fotoğraf paylaşma sitesine yüklemek için
Scan for Web düğmesini kullanabilirsiniz.
 | Tarayıcıdaki Scan for Web düğmesine basın. Aşağıdaki pencere görüntülenir.
|
EPSON TWAIN görüntüleri otomatik olarak önizler ve görüntü türünü tanır.
 |  | Not: |
 |  | - İşlemi iptal etmek için, İptal'i sonra da Kapat'ı tıklatın.
|
 |  | - EPSON TWAIN'i en son kapattığınızda kullandığınız mod devrede kalır; bu yüzden EPSON TWAIN'i El İle modunda kapattıysanız bu oturumda El İle modu penceresi belirir. Tam Otomatik moda geçmek istiyorsanız El İle modu penceresindeki Tam Otomatik Mod düğmesini tıklatın.
|
 | Tarama ilerleme durumunu göstermek için ilerleme çubuğu ile aşağıdaki pencere görüntülenir. Taranan belgenin türünü görebilirsiniz. Birden çok fotoğraf tararken taranan görüntülerin sayısını da görebilirsiniz.
|
Görüntüler otomatik olarak en iyilenir. Karmaşık ayarları değiştirmeye gerek olmadan kolayca ve çabucak tarama yapabilirsiniz. EPSON TWAIN görüntü türünü otomatik olarak tanır, hedef görüntüyü bulur, hedef görüntünün eğriliğini algılar, pozu ayarlar ve taramaya başlar.
 | Aşağıdaki pencere görüntülenir. Yükle'yi tıklatın.
|
 | Bir ilerleme çubuğu belirir ve taranan görüntü EPSON fotoğraf paylaşma sitesine yüklenir.
|
 | Not: |
 | - EPSON fotoğraf paylaşma sitesine bir defada 16 taneye kadar görüntü gönderebilirsiniz.
|
 | - EPSON fotoğraf paylaşma sitesi ülkeye bağlı olarak farklı çalışabilir.
|
 | - Ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için, EPSON Smart Panel belgelerine başvurun.
|

[Başa dön]