Σάρωση για προχωρημένους/ Σάρωση στη Χειροκίνητη λειτουργία

Χρήση του κουμπιού "Σάρωση"

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Σάρωση σαρώνεται η εικόνα ή το ενεργό πλαίσιο επιλογής στο παράθυρο "Προεπισκόπηση".

Ενώ πραγματοποιείται η σάρωση, εμφανίζεται μια ένδειξη προόδου. Αν είναι απαραίτητο, επιλέξτε Άκυρο για να ακυρώσετε τη λειτουργία.

Η σαρωμένη εικόνα μεταφέρεται στο λογισμικό εφαρμογής που χρησιμοποιήσατε για να ανοίξετε το EPSON TWAIN έτσι, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα από την εφαρμογή.

Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορεί να πρέπει να κλείσετε το παράθυρο "Χειροκίνητη λειτουργία" πριν επεξεργαστείτε τη σαρωμένη εικόνα. Για να κλείσετε το παράθυρο "Χειροκίνητη λειτουργία", επιλέξτε Κλείσιμο.

Σημείωση:
  • Δεν μπορείτε να σαρώσετε μια εικόνα με μέγεθος που υπερβαίνει τη διαθέσιμη μνήμη ή τον διαθέσιμο χώρο του δίσκου. Αν δοκιμάσετε να τη σαρώσετε, θα εμφανιστεί στην οθόνη μια προειδοποίηση.
  • Για πληροφορίες σχετικά με την περαιτέρω επεξεργασία των σαρωμένων εικόνων, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της εφαρμογής σας.


[Αρχή]


Προηγούμενο

Επόμενο